Om oss

Välkommen till oss på Kvalitetsgolv!

Vår verksamhet grundades våren 2017, vilket gör att vårt företag har ett par års erfarenhet inom golvarbeten. Vi som driver Kvalitetsgolv har dock över 30 års kunskap inom golvbranschen. Det är något vi är mycket stolta över.

Företagets huvudsakliga nisch är trägolv, men är också specialiserade inom linjemarkering av framför allt sportgolv.

Vi ser oss själva som ett komplett golvföretag som erbjuder allt för dina golv – oavsett om du anlitar oss som företag, kommun, privatperson eller industri. Vi tar emot alla typer av uppdrag.

verksamhetsansvariga-kvalitetsgolv-linjemarkering

Vi som driver Kvalitetsgolv

Idag drivs verksamheten av Marie Carlsson tillsammans med sin bror Åke Lind.

Då Marie och Åke är uppväxta med sin far (Olle Lind) som lagt golv hela sitt liv har de en bra inblick i branschen. Marie är ansvarig för all administration och sköter allt vad gäller offerter kring golvarbeten.

Åke har arbetat i golvbranschen i över trettio år. Han grundade Kvalitetsgolv för tre år sedan, 2017, och är idag specialist på allt från trägolv till stora industrigolv. Vidare är Åke en av få experter inom läggning av sportgolv i Sverige.

Olle Lind (1947-2018) finns tyvärr inte med i bilden längre. Han fortsätter dock att inspirera oss och verksamheten varje dag och kommer alltid att leva kvar som en förebild.

Har du frågor kring våra golvtjänster eller vill veta mer om linjemarkering? Vi besvarar alla frågor, stora som små.