gymnastikhall-linjemarkering-golv-linjering

Linjemarkering

Med trettio års erfarenhet av linjemarkering är det svårt att inte vara specialist inom området. Vi på Kvalitetsgolv blir ofta anlitade för linjering och målar allt från golv i idrottshallar till badmintonbanor och sjukhusgolv.

Linjemarkering kräver ett gediget förarbete

Det finns många linjer på golv som vi människor knappt tänker på utan bara förhåller oss till. Vi kliver bara in i en stor gymnastiksal och befinner oss. Vad som dock inte syns är allt arbete som ligger bakom.

Att erbjuda linjemarkering är så mycket mer än att måla ett par sträck på rätt plats. Det gäller att allt som målas blir exakt. Varenda millimeter måste bli rätt. För det krävs yrkesskicklighet och ett mycket gediget förarbete.

Frågor vi ställer oss inför linjemarkering av ett golv

Inför en linjemålning finns det en del frågor vi behöver ställa oss för att slutresultatet ska bli som förväntat.

  • Vilken utformning ska linjerna ha?
  • Vilken funktion ska linjemålningen fylla?
  • Ska linjerna vara permanenta eller tillfälliga?
linjemarkering-gymnastikhall-kollage-linjemålning

Linjemarkering vi erbjuder inomhus

Linjemarkering är något som både kan förekomma inomhus och utomhus. Vi på Kvalitetsgolv har riktat in oss på linjering inomhus och tar oss vanligtvis an dessa typer av lokaler och ytor. Sjävklart är vi även öppna för alla typer av förfrågningar. Välkommen att höra av dig med dina önskemål.

Gymnastiksalar i skolor

Linjerna i en gymnastiksal ser ofta likadana ut. Dock varierar utformningen av dem på grund av olika stora lokaler. Givetvis förekommer även individuella önskemål om hur en sal ska se ut.

Inomhusanläggningar

Vid en inomhusanläggning äger olika sorters sporter rum, som exempelvis handboll, innebandy och basket.

Sjukhus

Det är förstås inte bara gymnastiksalar som behöver linjemarkering. Även sjukhus kan behöva linjeringar där de utövar exempelvis sjukgymnastik.

Bassänger

Det kan vara svårt att tro, men även simbassänger har linjering. Utöver flytande ”linjer” på ytan markeras dessa banor ofta på botten av bassängen.

Tennisbanor

Precis som för många andra sporter är linjemålningen lika viktig på en tennisbana som i en gymnastikhall.

Vill du veta mer om linjemarkering? Tveka inte att höra av dig!

Det är förståeligt om du har frågor eller funderingar kring linjemarkeringar. Hör gärna av dig till oss via vårt formulär, ring eller mejla oss för snabbaste vägen till kontakt. Vi besvarar dig så snart vi har möjlighet!

Hör av dig när du vill ha en kostnadsfri offert för linjemarkering. Vi har lång erfarenhet och tar oss an många typer av golv.