grönt och turkost målat sportgolv med linjer

Sportgolv

Ett sportgolv ska hålla länge och vara slitstarkt för att klara stora påfrestningar. Därför är det viktigt att vända sig till rätt företag som kan leva upp till krav som dessa. Vi är specialister på sportgolv och erbjuder allt från underkonstruktion till färdig linjemålning.

Experter på att lägga olika typer av sportgolv

Vi ser till att resultatet av ditt golv blir som du väntat dig, oavsett vilken typ av sportgolv vi lägger.

Ett golv som ska användas för sport ställer bland annat höga krav på stöttålighet och friktionsförmåga. Idag är det vanligt att just gymnastikhallar förses med ett speciellt golv som har en beläggning med svikt. Om du är osäker på vilken typ av underlag du ska välja ger vi dig gärna goda råd. Vi tar oss an alla typer av golvuppdrag och hjälper även dig som vill ha ett sportgolv hemma.

Ett säkert sportgolv är A och O

När du anlitar oss för att lägga ett sportgolv ser vi till att det kombinerar stötupptagningsförmåga och deformation med friktion på ett tillfredställande sätt.

Våra golvläggare har möjlighet att förse din anläggning med ett helt nytt golv. Vill du ha kvar ditt befintliga sportgolv kan vi givetvis renovera det så att det får en längre hållbarhet.

För oss är det en självklarhet att våra sportgolv som är avsedda att använda vid idrott ska vara både hygieniska och enkla att hålla rena. Vi är också noga med att idrottsgolvet inte är för halt då de som idrottar där ska kunna träna i en säker miljö.

Hållbart sportgolv till ett konkurrenskraftigt pris

Skicka oss en kontaktförfrågan när du är intresserad av att få ett exakt pris på ditt sportgolv. Var gärna så specifik som möjligt i din beskrivning så blir vår uppskattning och offert desto tydligare. Vi ser fram emot att höra från dig!

Hör av dig till våra erfarna golvläggare när du är intresserad av att få ett pris för ett sportgolv.